Ensimmäinen Lahti City-O kilpailtiin sunnuntaina

SMarsu

Ensimmäistä kertaa järjestetty Lahti City-O suunnistapahtuma kilpailtiin aurinkoisessa ja keväisessä säässä 24.3 Lahden Urheilukeskuksessa. Mukaan tapahtumaan oli ennakkoon ilmoittautunut 174 suunnistuksen ystävää ja niinpä ollen yhteislähdöllä startanneen kilpailun lähtöviivalla olikin vilskettä. Tulokset, radat ja kuvia löytyy tapahtuman omalta kotisivulta osoitteesta http://www.lahticityo.fi/. Pisimmän eli 15 km matkan kärkikolmikon naisissa muodostivat Anna-Kaisa Anjala, Sanna Andelin ja Outi Örn. Miehissä saman matkan kärjessä puolestaan olivat Juha Sorvisto, Tuomo Lahtinen ja Juho Ylinen. Perheille oli tässä tapahtumassa järjestetty omaa ohjelmaa ja Supermarsu (kuvassa) oli paikan päällä viihdyttämässä perheen pienimpiä. Tapahtumasta raportoi myös Etelä-Suomen sanomat. Linkki artikkeliin (tilaajille).