Hiihtosuunnistuksen SM-sprintit Iisalmessa

SM-sprintti 23.2.2019

R1: H20 Tomi Nykänen viides 22 sekuntia mitalista. Kymmenennellä rastilla Tomi oli neljän sekunnin päässä kolmossijasta, mutta seuraavalle rastille ei osunut paras reitinvalinta ja tuloksena kunniakas viides sija.

D17 Helmi Ruutiainen kymmenes.

R2: H35 kultamitali Petri Kiiskiselle. Viime viikonloppuna pääsarjassakin hyvin pärjännyt Petri valitsi H35-sarjan, kun kaksoisveli oli siihen ilmoittautunut.Veljesten taistelun ohella tuli sitten reilusti voitettua kaikki muutkin.

H40 Tomi Ruutiainen kuudes.

SM-sprinttiviesti 24.2.

Miesten pääsarjaan Lahden Suunnistajat -37 asetti juniori-ikäisen Tomin ja siis ikämiesten sarjaankin pääsevän Petrin. Puolimatkaan vielä kuudentena (plakettisija) ja maalissa seitsemäs 14 joukkueen kilpailussa. Hienoa taistelua Tomilta ja Petriltä maamme viestiparhaimmiston joukossa.

Muiden seuramme joukkueiden tuloksina neljännet sijat. D17-sarjassa tämä palkittiin plaketein Helmi Ruutiaisen ja Emmi Kiljusen viestittäminä. Sprinttiviesti vaatii joukkueelta kuusi kertaa onnistuneen suorituksen ja hienosti se tytöiltä tässä kilpailussa onnistui.

H80 Tomi Ruutiainen ja Juha Kiljunen neljäs (10 joukkuetta).
H120 Matti Kotilainen ja Markku Kotala neljäs (14 joukkuetta).

Hiihtosuunnistus SM-sprintti
SM-sprinttiviestikilpailu