Iltarastit Tapanilassa 19.9. klo 17

Esan muistorastit juostaan vauhdikkaissa Tapanilan maastoissa tiistaina klo 17 alkaen. Esa Kolstela tunnettiin aktiivisena seuratoimijana ja nuorten kouluttajana. Siksi hänen nimeään kantavilla iltarasteilla on hyvä tarjota runsaasti vaihtoehtoja myös aloittelijoille, perheille ja vähäisen suunnistuskokemuksen omaaville liikkujille.

Tarjolla on perinteisten ratojen lisäksi lyhyt pienille lapsille ja perheille sopiva E-rata. Polkujuoksua harrastaville ja varttuneille suunnistuksen aloittaville liikkujille on tarjolla kaksi rataa, joissa suunnistus perustuu polkujen käyttöön. Toki näilläkin radoilla voi kokeilla suorinta reittiä kulkemista polkujen toimiessa sopivina stoppareina. Reitinvalinta esimerkki.

Matkat:

A-rata: 6,3 km
B-rata: 4,7 km
C-rata: 3,3 km
D-rata: 2,2 km
E-rata: 1,4 km
Polku pitkä: 5,6 km
Polku lyhyt: 4,3 km

Paikalla sotilaskotiauto, josta on hyvä nauttia sotkun munkkikahvit lenkin jälkeen – tai sekä että!

Tervetuloa!

Tulokset     Väliajat     Reittihärveli