NuJu-joukkue sijalle 28., Husqvarnasta yksi palkintopallisija kutakin

Lauantaina juostiin yksi junnujen kauden päätapahtumista Porvoossa. Nuorten-Jukolaan oli saatu monien edellisvuosien tavoin kaksi joukkuetta.

Ykkösjoukkue oli parinkin eri osuuden jälkeen palkintosijoilla, mutta lopulta sijoitus painui lähelle kolmeakymmentä. Viime vuotinen sija nousi kuitenkin 12 sijaa, joten oikea suunta. Joukkueesta osuussijan puolesta parhaiten suoriutui ykkösosuuden Lauri ja vitosen Anniina.

Kakkosjoukkue paransi myös viime vuoden 90. sijasta kuusi pykälää. Joukkueen parasta vauhtia piti Lilia Karttunen joka itseasiassa otti osuussijoissa ainoan top10-paikan.

Sipoossa käydyissä Husqvarna-kisoissa päästin palkintojen makuunkin. Esko voitti H80-sarjan ylivoimaisesti, Jani ja Teemu säesti (H40 & H35) hienosti kakkos- ja kolmossijoillaan. Aleksi teki myös hyvän paluun Suomen maalle ja oli pääsarjan viides.

LS-37 ykkösjoukkueen tulokset
LS-37 ykkösjoukkueen tulokset

Husqvarna-tulokset