Lasten Hippo-suunnistuskoulu jatkuu tulevana ma:na 14.8.

Lasten Hippo-suunnistuskoulu jatkuu maanantaina 14.8. klo 18 “Hirvikalliolla” (Salpakankaan koulun takana, Opintie 3, Hollola). Maaston muutoksien vuoksi (uusi frisbee-golfrata ja asuntoalue) harjoitus toteutetaan sprinttinä/pihasuunnistuksena! Harjoituksen jälkeen innokkaimmat voivat mennä pelailemaan vielä frisbee-golfia, jos kiekkoja löytyy omasta takaa.

Maanantaina ohjaajat keräävät ilmoittautumisia mm. ensi keskiviikon harjoituskilpailuun Orimattilaan (Hippo-Cup: huom! ennakkotiedoista poiketen myös siimari eli RR- ja TR-radat tarjolla) ja 21.8. Alue Oravapolkukilpailuihin (AOK, 16 v ja nuoremmat).
Kilpailukutsu: https://www.hollolanurheilijat.com/suunnistus/kilpailut/aok-2017/kilpailukutsu/)Hollolan Heinsuolla.
Kaikki sankoin joukoin näihin kisoihin!

Nuorten ryhmän (Allu) osalta maanantaina myös tietoa tulevasta Nuorten
Jukolasta (19.8.).

Oikeaa suuntaa etsien,

Pasi ja Heikki