Apuvoimia Lahti-Hollola Jukolan markkinointiin

Teemme Lahti-Hollola Jukolan osallistujamarkkinointia mm. kesän ja syksyn liikuntatapahtumissa. Heinäkuun aikana olemme mukana Tartossa (WOC ja Viron rastiviikko), Fin-5 Tampereella ja Oringen Värmlannissa Ruotsissa.  Näissä tapahtumissa on Jukola-teltta, jossa esittelemme Jukolaa ja jaamme mainosmateriaalia, lähinnä esitteitä.

Jukolan esittelyssä ja esitteiden jaossa tarvittaisiin apuvoimia.  Niinpä pyydänkin, että em. tapahtumiin osallistuvat – kilpailijat, huoltajat tai katsojat, jotka voisivat hetken olla markkinointitehtävissä, ilmoittautuisivat  Markku Kotalalle tai minulle.

WOC ja Viron rastiviikko  30.6. – 7.7.

Fin-5                                     9.7. – 15.7.

Oringen                               23.7. – 28.7.

markku.kotala@jukola.com  puh. 0407697072

paavo.nikkari@gmail.com     puh. 0400407011

Paavo Nikkari

Lahti-Hollola Jukola

osallistujamarkkinointi