Viikon 20 tulosantia – 1 x SM ja 7 x AM edit. lisätty Särkänniemi-osuus

Pitkän tauon jälkeen AM-partio palasi kisakalenteriin Tiirismaan maastoissa. 34 joukkuetta mittelöi siitä, kellä on nopeimmat ratamestarit ja tasaisen nopeat suunnistajat. 14:stä kisasarjasta puolet päätyi LS:n joukkueen mestaruuteen. Tiukimmasta voittokamppailusta vastasivat H21-sarjan LS-37 1 & 2. Sanomattakin selvää, että veteraanien joukkuehan sen kirin vei. Videomateriaalia loppukiristä loppukiristä ja loppuhuipennus GPS-seurannasta.

Sunnuntaina käytiin sitten kauden ensimmäiset SM-kisat, keskimatkan muodossa. R2-puolelta napsahti yksi kulta Assun tuomana. H40-sarjan voitto tuli turvallisella 33s erolla kakkoseen. Ari Anjala otti myös mitalin, mutta tällä kertaa oli tyytyminen pronssiin H55-sarjassa. Top6 sijoituksille mahtui vielä: 4. Anu Tahvanainen (D40), 5. Veijo Tahvanainen (H75) & Kirsi Koivuniemi (D45) ja 6. Virpi Remahl (D50) & Esko Ranta (H80).

2017-anniina-SMkeski.jpgR1-puoleltakin on hyviä uutisia. H21-miesten hiukan kontatessa, tytöt näytti miten hommat hoidetaan. Ella ja Anniina otti D20- ja D16-sarjoissa LS:n ainoat A-finaalipaikat ja heistä jälkimmäinen nappasi plaketin kotiinviemisiksi. Anniina oli sarjan 10., 8½min kärjestä.

Edit. Pahoittelut unohduksesta kirjoittaa Särkänniemisuunnistuksesta.

18. kertaa järjestetty Särkänniemi-suunnistus veti puoleensa 53 LS:n junnua ja heidän huoltajiaan, täyttäen yhteensä kaksi bussillista. Osallistujia oli jokaisessa ikäluokassa aina 5-vuotiaiden RR -radasta 16-sarjaan. Top10 sijoituksia tuli mukavasti 4 kpl ja tulipa sieltä myös yksi palkintopallipaikka H8RRS-sarjasta. Jonne Leppänen pokkasi hopeaa jääden vain 20s kärkipaikasta. Kisailujen jälkeen oli edessä joillekkin matkaanlähteneille ehkä jopa se matkan päätarkoitus, eli huvipuiston laitteet.