FinnSpringistä hyviä suorituksia

FinnSpring lähti tänä vuonna televisioinnin takia viesteillä liikenteeseen. LS:llä oli jalkeilla kahdeksan joukkuetta ja menestyksen perusteella olisi voinut olla enemmänkin.

Miesten ykkösjoukkue ei ollut sijoitukseltaa paras, mutta suoritus oli ehkä merkittävin. Valtteri aloitti keskikastissa n. 5min kärkeen, Aleksi täräytti kakkosella toiseksi parhaan osuusajan (vain joku Lundanes edellä) ja viimeisellä pätkällä Matias yllätti positiivisesti ainakin tämän toimittajan tuoden joukkueen kymppisijalla maaliin.

Kuten sanottua, sijoitukseltaa parempiakin joukkueita löytyi. Pari kakkossijaa tuli D21AL ja D150- sarjassa, H120- pojat oli 5.ja astetta vanhemmat 6.

Henkilökohtaisissa Aleksi jatkoi hyvää menoa. Tällä kertaa kaikki leimat löytyi ja Huippuliigan toisesta osakisasta tuli 12. sija. Hiukan vanhemmissa herrasmiehissä päästiin palkintojenkin makuun. Heikki voitti ylivoimaisesti H45AL sarjan ja H40A & H35A sarjoissa Timo ja Teemu otti kakkossijat. Myös naisten puolella Mari otti kakkospaikan D35-sarjassa.

LS:n viestitulokset
LS:n henk.koht.tulokset