Lisenssi ja vakuutus 2017

Nyt on ajankohtaista hankkia lisenssi kuluvalle vuodelle, jotta voi ilmoittautua kilpailuihin. Jos IRMAssa ei ilmoittautuessa tule sarjoja valittavaksi, todennäköisin syy on se, että lisenssiä ei ole vielä hankittu. Kannattaa siis muistaa hankkia lisenssi ennen ilmoittautumista. Lähes kaikkiin kilpailuihin tarvitaan lisenssi osallistuttaessa kilpasarjoihin.

Lisenssi lunastetaan IRMAssa ja lisenssiin sisältyvä vakuutus (Pohjola vak.nro 21609) on voimassa kuten lisenssi.

Lisenssi

Lisenssi on voimassa 1.1.2017- 31.12.2017, mikäli maksu on suoritettu ennen 31.1.2017. Myöhemmin maksettaessa maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkestä, mikäli suorituksesta on esittää maksutosite, josta käy ilmi maksuaika.

Juniorit ja huoltajat: 16-sarjalaisille ja nuoremmille LS-37:n suunnistuskouluun osallistuville nuorille seura hankkii vakuutuksellisen lisenssin.