Molemmat NuJu-joukkueet paransi viime vuodesta

 

Ykkösjoukkueella viesti lähti varsin hyvin käyntiin kun Tomin, Oskarin ja Lilian jälkeen sijoitus oli kympin joukossa. Tämän jälkeen tuli useammallakin viestinviejällä hiukan virheitä ja loppusijoitus valui juuri ja juuri top50 alle -> 49. Tämä on kuitenkin kymmenen sijaa paremmin kuin viime vuonna, joten hyvä suunta!

Kakkosjoukkuella viesti lähti käyntiin hyvin samoilla sijoilla kuin viime vuonna. Ei sinänsä ihme, kun ensimmäiset kolme juoksijaa oli tismalleen samat ja samassa järjestyksessä. Joukkue oli muutenkin hyvin tasainen, sillä joukkueen sija ei heittänyt missään vaiheessa viestiä paljon yli kahta kymppiä.

Tulokset

—————————

Heikki Jokisen “kilpaileva” uutinen aiheesta. Tuli samaan aikaan kirjoitettua kahden henkilön voimin.

Lauantaina juostiin Jukolan veljesten takapihalla Nuorten Jukola. Paikka oli sama, jossa LS:n nuoret ikänaiset nappasivat suomenmestaruuden vuonna 2008. LS oli nyt liikkeellä vahvalla nuorisojoukolla, joista valitsijoilla oli mieluinen, mutta tukala homma valita kahteen joukkueeseen juoksijat. Viime viikon flunssa-aalto sekoitti pakkaa vielä lisää.

Ykkösjoukkueen alkupää juoksi todella loistavasti, oltiin Jukolan kymppisakissa, huimaa. Tämä noteerattiin järjestäjienkin toimesta ja loppupään juoksijoita voitiin jännittää GPS-seurannasta. Loppusijoitus vajosi hiukan, mutta taas noustiin uudelle kymppitasolle, loppusija 49. Joukkueessa juoksivat: Tomi Nykänen, Oskari Arvela, Lilia Karttunen, Kaapo Lehtonen, Anniina Taipale, Claudia Kantola ja Eemeli Kiljunen.

Kakkosjoukkueen nuoret nostivat LS:n sijan alle sadan. Sitä se ei ole nähty vuosiin, liekö ollenkaan? Vladin ja Vilin osuuksilla sija oli alle 70, loppusijoituksen ollessa 89. Tasainen porukka, Vladislav Kolganov, Ida Sundqvist, Maiju Lehtonen, Vili Väkeväinen, Elisa Kiljunen, Krista Tuominen ja Joona Makkonen.

Ensi vuonna viesti jatkuu Porvoossa.

Lauantaina juostiin Jukolan veljesten takapihalla Nuorten Jukola. Paikka oli sama, jossa LS:n nuoret ikänaiset nappasivat suomenmestaruuden vuonna 2008. LS oli nyt liikkeellä vahvalla nuorisojoukolla, joista valitsijoilla oli mieluinen, mutta tukala homma valita kahteen joukkueeseen juoksijat. Viime viikon flunssa-aalto sekoitti pakkaa vielä lisää.   Ykkösjoukkueen alkupää juoksi todella loistavasti, oltiin Jukolan kymppisakissa, huimaa. Tämä noteerattiin järjestäjienkin toimesta ja loppupään juoksijoita voitiin jännittää GPS-seurannasta. Loppusijoitus vajosi hiukan, mutta taas noustiin uudelle kymppitasolle, loppusija 49. Joukkueessa juoksivat: Tomi Nykänen, Oskari Arvela, Lilia Karttunen, Kaapo Lehtonen, Anniina Taipale, Claudia Kantola ja Eemeli Kiljunen.  Kakkosjoukkueen nuoret nostivat LS:n sijan alle sadan. Sitä se ei ole nähty vuosiin, liekö ollenkaan? Vladin ja Vilin osuuksilla sija oli alle 70, loppusijoituksen ollessa 89. Tasainen porukka, Vladislav Kolganov, Ida Sundqvist, Maiju Lehtonen, Vili Väkeväinen, Elisa Kiljunen, Krista Tuominen ja Joona Makkonen.  Ensi vuonna viesti jatkuu Porvoossa.