AM-viesteistä Pälkäneeltä 12 mitalia

H21 sarjassa kokonaiskisan kolmansiksi suunnistivat Aleksi Anttolainen, Seppo Järvinen ja Teemu Niskanen. Kakkosjoukkuekin oli kokonaiskisassa viides joukkueella Timo Ahvenainen, Matias Sankari ja Jani Hämäläinen. Päijät-Hämeen alueen kisassa miehet ottivat kaksoisvoiton.

H35 sarjan Timo Lehtonen, Jari Sundqvist ja Jouni Karetjoki voittivat sekä kokonaiskisan että alueen mestaruuden. H45 sarjan joukkue oli neljäs ja otti alueen kisassa pronssia joukkueella Kristian Leppänen, Juha-Antti Sorsa ja Juha Hirvonen. H55 sarjan joukkue Ari Anjala, Kari Valonen ja Ismo Ojala ottivat voiton niin alueella kuin kokonaiskisassakin.

Naisten puolella pääsarjassa Eevamari Rauhamäki, Kirsi Koivuniemi ja Miia Karetjoki olivat kolmansia, mutta pokkasivat alueen mestaruuden ainoana joukkueena. D35 sarjassa joukkue Virpi Remahl, Anu Tahvanainen ja Anu Nurmela oli ykkönen sekä alueella että kokonaiskisassa ja samoin D45 sarjan Kirsi Arvela, Maarit Dahlman ja Sari Sundqvist.

Nuorten sarjoissa H14 sarjassa aluemestaruuspronssia saivat Aapo Granqvist, Maiju Lehtonen ja Pyry Pikkarainen. H12TR sarjassa Kaapo Lehtonen, Laura Terävä ja Henri Arvela ottivat alueen mestaruuden.

D12TR sarjassa Jenni Leppänen, Nella Leppänen ja Veera Väisänen saivat aluemestaruuskultaa samoin kuin D10RR sarjassa Alina Karppinen, Uma Lehtonen ja Iida Pyykönen.

Tulokset