Hippo-suunnistuskoulu; AM-viestit ja AOK

AM viestissä 14.8. Pälkäneellä sarjoja on 10-vuotiaista 18-vuotiaisiin. Nuorimpien (10-vuotiaat) viesti juostaan RR-radoilla, 12-vuotiaiden viesti TR-radoilla ja tätä vanhemmat sarjat (H/D 14 ja H/D 16-18) normaaliradoilla. Kaikissa alle 14-vuotiaiden viesteissä voi olla sekajoukkueita (ilmoitetaan poikien sarjaan). Laittakaa hyvissä ajoin tiedoksi Pasille halukkuutenne juosta viesteissä, sillä meidän pitää koota joukkueet viimeistään ensi maanantaina 8.8. Suunnistuskoulun jälkeen. Joukkueiden ollessa kasassa, ilmoittelemme tarkemmin matkanjärjestelyistä. Kaikki rohkeasti mukaan, yritetään saada kokoon mahdollisimman monta joukkuetta maistelemaan viestisuunnistustunnelmaa.

AOK järjestetään meidän oman seuran puitteissa, suunnistuskoululle tyypillisesti maanantai-iltana 22.8. Tapanilassa. Meille Hippo-suunnistuskoululaisillehan tämä on tuttu maasto ja kilpailu ihan tavallinen RR, TR ja suorien ratojen sarjakilpailu, mutta koska tämä on virallinen kilpailu, tähän tulee sarjakilpailusta poiketen ennakkoilmoittautua! Sarjat alkavat 8-vuotiaista (RR radat 8-, 9- ja 10-vuotiailla), 11-vuotiailla on TR ja 12-vuotiailla joko TR tai suora. Tätä vanhemmilla normaali suunnistusta. Lisäksi nuoremmat (alle 8-vuotiaat ilman alaikärajaa) pääsevät mukaan ns. RRS -sarjaan, jossa saattaja on sallittu! Ilmoittautuminen kaikkiin sarjoihin käy parhaiten suunnistuskoulussa (Pasille) tai lähettämällä esim sähköpostia joko Pasille tai toimistolle 15.8. mennessä (toki voi itsekin ilmoittaa IRMAn kautta). Kaikki sankoin joukoin sarjakisaan mukaan!

T: Pasi (kankaanpaa.koti ät gmail.com, 0400-473354)