Pojat plaketille sprinttiviestissä

HauSkin hisuttelut jatkuivat sunnuntain sprinttiviestillä. Koko laskiaissunnuntai oli varattu viesteille. Ensimmäiset lähdöt olivat jo 09.30 ja viimeiset klo 12.00. LSn edustajat olivat nuorempia ja vanhempia poikia. H16 sarjassa Nykäsen Tomi ja Arvelan Oskari aloittivat viestin ensimmäisessä lähtöerässä ja hyvin menikin. Alun vaihdoissa pojat olivat mitalisijoilla, mutta hajontojen tasoittuessa viestikamppailukin tiivistyi. Kumpikin hisutteli kolme osuutta kuusiosuuksisessa viestissä, osuusaikojen ollessa kymmenen minuutin molemmilla puolilla. Reilun tunnin kisan jälkeen pojat ylittivät maaliviivan kuudentena ja palkintojenjaossa tuli plaketti kaulaan, Onnittelut !

Toisessa lähtöerässä vanhemmissa pojissa Kotilaisen Matti ja Kotalan Markku aloitti viestin ykköspaikalla, mutta viestin edetessä sija vaihtui yhdeksänneksi.