Nyt on kiire päästä mukaan Halikko-viestiin!

Nyt on aika ilmoittaa viestihalukkuus Irmaan eli jos joku seuraavista vaihtoehdoista osuu kohdalle, nimi listaan reippaasti. Suluissa on jo valmiina vastaus perinteisiin pulmiin.
a) haluan juosta Halikossa ja antaa panokseni seura-hengen kohottamiseen.
b) osallistun jos tarvitaan (tarvitaan)
c) löytyyköhän minulle sopivaa osuutta (kyllä, kaikille 12-sarjalaisille ja vanhemmille)
d) pitäisiköhän antaa tilaa nuoremmille (ei tarvitse)
e) riittääköhän minulla taito ja kunto (kyllä ja yleensä vieläpä loistavasti)
f) pitäisikö kuitenkin jäädä kotiin lämpimään (ei pidä; villakalsarit jalkaan ja mukaan)

Kauden päätöskisa Halikko-viesti juostaan Salossa la 24.10. Perinteisesti seuramme on osallistunut näihin karkeloihin useammalla joukkueella ja emme aio tehdä poikkeusta tänäkään vuonna. Viestiin tarvitaan eri- ikäisiä ja tasoisia juoksijoita. Joukkue muodostuu 15 juoksijasta ja osuudesta seuraavasti:
Joukkueessa on oltava vähintään neljä naispuolista suunnistajaa ja enintään viisi H19-39-sarjalaista suunnistajaa sekä juoksijoita pitää olla sarjoista H/D 14 – 60 tietyllä jakaumalla.  Osuuden 14 juoksijan pitää olla D-sarjalainen. Osuudet ovat 3,0 – 7,0 km ja vaativuudeltaan helposta vaikeaan. Yhteenvetona voisi sanoa, että tarvitaan kaiken näköistä ja kokoista suunnistajaa.

Viestiin lähdetään omilla autoilla kimppakyydein ja kaikille on myös aina kyyti löytynyt.

Tämä on siis syksyn viimeinen tilaisuus tulla kokemaan seurateltan lämpö perinteisesti kohtuullisen viileän rypistyksen jälkeen.

Ohje Irmaan: Klikkaa Halikko-viestiä, klikkaa ilmoita viestihalukkuus, kirjaudu, klikkaa ilmoita viestihalukkuus, klikkaa hae käyttäjä, hae itsesi, klikkaa valitse, vapaamuotoiseen viestikenttään voit laittaa sarjasi ja lopuksi klikkaa tallenna. Tarkasta vielä, että löydyt listalta.

Ellei Irmaan ilmoittautuminen onnistu, voit myös esittää halukkuutesi suoraan Koikalle puh. 041 5022 037, sp. koikka@phnet.fi tai Arvolle puh. 0400 680 554, sp. kantola.arvo@gmail.com

T: Nuoriso- ja valmennusjaosto