Wappuleiri vietettiin tämän vuoden SM-kisojen keskittymässä

Perjantai
Perjantaina lähdettiin ajamaan hyvässä säässä kohti Ikaalisia. Matkan varrella pysähdyttiin Särkijärvellä juoksemassa SM-keskimatka -tyyppimaastoissa. Pieni piirteisten kalliomäkien kanssa sai olla tarkkana, mutta suunnistus sujui hyvin. Päivällisen jälkeen Ari Anjalan opissa analysoitiin päivän harjoitusta “valkoisen kautta”. Illalla venyteltiin sujuvasti samalla Suomen lätkä joukkuetta kannustaen, peli tosin päättyi harmilliseen tappioon. Tämän jälkeen iltaa vietettiin kuka mitenkin, mm. korttipeleillä oli kova kannatus Ullanrinteen mökeissä myöhään iltaan asti.

Lauantai
Lauantaiaamun treeni alkoi Särkijärvellä jo ennen kymmentä. Samalla kartalla oli edellisenäkin päivänä juostu, mutta nyt oli ohjelmassa keskimatka harjoitus. Harjoitus taisi sujua kaikilta ainakin lähes ongelmitta. Harjoituksen jälkeen menimme pesulle ja syömään herkullista ruokaa. Nakkikeiton jälkeen käytiin aamun harjoitus yhdessä läpi ja mietittiin mistä olisi ollut nopein mennä. Iltapäivän harjoitus oli viestiharjoitus Kirkkojärvellä.  Metsässä oli hyvä juosta ja suollakin päästiin eteenpäin. Sielläkin lippu löytyi. Kun metsästä päästiin, mentiin suihkun kautta syömään kanaa ja riisiä. Loppuilta menikin sitten kämpissä saunoen, venytellen sekä pelejä pelaten.

Sunnuntai

Aamulla herätys seitsemän jälkeen, jonka jälkeen syötiin Kirsin keittämää puuroa. Aamupalan jälkeen treenikamat päälle ja kassit pihalle.
Siivoiltiin kämpät lähtövalmiiksi.

Treeni pidettiin Nisunperän käyräkartalla. Samalle kartalle oli “eksynyt” meidän lisäksi parikymmentä Hämeenlinnan suunnistajien junioria
valmentajineen. Koko radan pituus oli noin 5 km ja sitä pystyi lyhentämään oman fiiliksen ja kunnon mukaan. Maasto oli suhteellisen helppokulkuista, selkeää ja sopivaa käyräharjoittelua itse kullekin.

Treenipaikalta lähdettiin suoraan kotimatkalle, koska kämpät luovutettiin jo treeniin lähtiessä. Nyt on saatu hyvä annos huipputreeniä
avokalliomaastoissa tulevia SM-keskimatkan kisoja varten. Matkalla tankkasimme Ylöjärven ABC:llä.

Camilla, Ida ja Oskari