SM-viikonlopun tulosantia

Salpakankaan torilla käytyjen SM-sprinttien mitali/plaketti-saaliksi tuli 4. Parhaasta LS-suorituksesta kisaili Aleksi pääsarjan 8. sijalla ja Markku H60-kakkospaikalla. Ehkä pienoisena yllätyksenä Claudia nappasi neljännen sijan D15-sarjassa. Matkaa mitaliin jäi vain harmittavat 4 sekuntia. Lisäksi Valtteri pokkasi H18-sarjassa plaketin kouraansa ollen seitsemäs.

Viesteissä mitalisaalis jäi laihaksi. Etenkin H110-joukkueelta odottettiin hyvällä suorituksella mitalia kovatasoisessa sarjassa, mutta toiveeksi jäi. Ainokaisen mitalin nappasi “100 vuotta vanhemmissa” Veijo, Esa Ja Jorma. Kuvanottohetkellä Esa kertasi tunnelmia “Tähän pitää sanoa kuten entinen urheilija: Kiva olla hyvien urheilijoiden kaveri.”

R1-puolella ainoiksi valonpilkahduksiksi jäi kaksi aloittajaamme: Aleksi ja Lotta. Allu porhalsi loppusuoraa rintarinnan kakkosen kanssa, mutta jäi kolmoseksi ja Lotta taasen toi D21-joukkueen “maaliin” (ei jatkajaa) sijalla 11., puolisen minuuttia kärkeen.

Sprintin LS-tulokset

R1-viestin LS-tulokset: H21 I, H21 II, H20 ja D21 (suht myöhäisen yhteislähdön takia H21 II ei ehtinyt maaliin ennen maalin sulkeutumista)