SM-viesteihin ilmoittautumiset auki Irmassa

SM-viestit suunnistetaan 21.9.2014 lähiseuduillamme. R1:n kilpailut järjestää Mäntsälän Urheilijat ja R2:n Nastolan Terä. Koska viestit ovat lähellä, niin yritetään saada mahdollisimman monta joukkuetta kasaan. Ilmoita viestihalukkuutesi Irmaan. R2:n osalta, kirjoita vapaamuotoiseen tekstikenttään syntymävuotesi. Jos olet kerännyt tietyllä porukalla viestijoukkueen, ilmoita syntymävuotesi lisäksi kenttään joukkueen kokoonpano. Jos et ole varma, missä sarjassa juokset, valitse joku sarja. Sarjajaosta johtuen hyvin monenlaiset eri variaatiot tulevat kyseeseen ja valitsijat miettivät sitten sopivat joukkuejaot.

R2:n naisten osalta joukkueiden kasauksesta vastaa Kirsi Koivuniemi ja Virpi Remahl.

Timo Ahvenainen ja Juha Hirvonen hoitavat valinnat miesten pääsarjan osalta.

Muiden osalta joukkueiden kasaajat ilmoitetaan tähän myöhemmin.