25manna 2014 ilmoittautuminen edit. SI + buffet

25-mannaviesti juostaan tänä vuonna Haningenin luoteisosissa reilu parikymmentä kilometriä Tukholmasta etelään. Matkaan lähdetään kahdella joukkueella, joten joukkueisiin tarvitaan tyttöjä, poikia, naisia ja miehiä ikäluokista 12 – yli 55-vuotiaat.

Kilpailukutsu

Matkaan lähdetään pe 10.10. iltapäivästä. Tuttuun tapaan Turusta laivalla Tukholmaan ja takaisin Helsingin kautta niin että Lahdessa ollaan taas sunnuntaina puoliltapäivin. Bussiaikataulu tarkentuu lähempänä. Omavastuuosuuskin tarkentuu myöhemmin, mutta osunee 40-60e haarukkaan.

Kaikki halukkaat ilmoittautukaa rohkeasti mukaan 24.8. mennessä ensisijaisesti IRMAan ”25-manna halukkuus” tai kakkosvaihtoehtona toimistolle.

Edit. Ilmoittautumisen jälkeen, muokatkaa ilmoittautumisen emitnumeroanne sen mukaan otatteko menomatkan aamiaisen ja/tai paluumatkan buffetin. 100=joo ja 31=ei. Eli: 10031 jos haluatte aamupalan, mutta ei buffettia. 100100 jos haluatte molemmat jne. Huom. älkää siis muuttako emit-numeroanne “Omat tiedot”-kohdasta vaan “Muokkaa ilmoittautumisia”.

Pistäkää Kimmolle (kimmoh hotmail com) spostia jos omistatte oman SI-tikun.