Kaikki Venlat tuhannen joukossa

 

Reilu vitosen aloitusosuudelta kiisi ensimmäisenä vaihtoon kolmosjoukkueen Noora Kivikko sijalla 199. +7:48 ja heti perään tulivat ykkösen Iitu Kantola sijalla 204. +7:56 ja kakkosen Vipe Remahl sijalla 275. +9:57. Iitu suunnisti virheettömästi, mutta jalat olivat tyhjät kahden leiriviikon jäljiltä. Vipe teki pieniä virheitä alun ja lopun vaikeammilla rasteilla.

Seuraavassa aallossa vaihtoivat vitosen Camilla Kalenius (512.) ja nelosen Kirsi Arvela (525.). Kasin Kaisa Aherto-Lilja vaihtoi sijalla 878. kutosen Henni Elonen 962.  ja seiskan Sari Ojansuu 1027.

Kakkososuudella ykkösen Anu Tahvanainen säilytti sijoituksen lähes samana (207.), mutta teki alussa virheitä letkan mukana niin että kakkosen Koikka kiri edelle ohittaen yli sata naista ja tullen vaihtoon sijalla 173. Kolmosessa Krista Tuominen vaihtoi sijalla 237.

Sari Sundqvist nosti nelosen kakkososuudella sijalle 458. Vitosen Marja Saramäki vaihtoi sijalla 646. ja seiskan Katja Heinonen 846. Kasin Tiina Aherto ja kutosen Sanna Halme vaihtoivat sijoilla 1010. ja 1067.

Kolmosella Anniina Niiranen juoksi kylmän rauhallisen ja virheettömän viestisuorituksen ja ykkösen sijoitus oli vaihdossa jo 149. Kakkosen Katja Honkala vaihtoi hiukan perässä sijalla 169. ja kolmosen Suvi Lindfelt sijalla 308.

Nelosen Päivi Einonen nosti joukkueensa kolmososuudella sijalle 380. ja vitosen Heidi Solonen sijalle 603. Kutonen oli kovassa nousussa Johanna Palon toimesta vaihtaen sijalla 828. Elina Ahvonen vaihtoi seiskan sijalla 897. ja Hanna Poikolainen kasin vielä tuhannen joukossa sijalla 988.

Ankkuriosuudella allekirjoittanut toi alun ja lopun pummien jälkeen ykkösen maaliin sijalla 112. Kakkosen Anna-Lea Rantalainenkaan ei säästynyt virheiltä ja sijoitus oli 260. Heti perässä saatiin maaliin nelosen Jonna Eeva sijalla 269. ja tästä hiukan perässä myös kolmosen Salla Hirvonen sijalla 293.

Leena Harju ankkuroi vitosen sijalle 621. Seuraavaksi Sanna Lahtinen toi seiskan sijalle 763. ja Maria Palo-Järvinen kutosen sijalle 776. Kasijoukkuekin mahtui vielä kevyesti tuhannen joukkoon Mervi Aherron tullessa maaliin sijalla 973.

Rytökylän maasto oli lähes nimensä veroinen Anun sanoin nyt on hyvä aika aloittaa harjoittelu syksyn uusiin koitoksiin. Syksyn ohjelmassa on varmasti myös Vipen uhkaama 50 dian PP-kalvosulkeinen aiheesta, kuinka olla vaihtopuomilla ajoissa.

Tulokset