Jukolan hakumenettely jatkuu!

Jukolan johtoryhmä ilmoitti Kuopiossa vuoden 2014 Jukolan tiedonsiirtokokouksessa odotetusti Lahden Suunnistajat -37:n ja Hollolan Urheilijat -46:n jatkavan Jukolan hakumenettelyn toiseen vaiheeseen. Haettavana ovat Jukolan viestit vuosille 2018-20. Varsinaiseen hakemusvaiheeseen on edennyt yhteensä neljä seuraa tai seurayhtymää, joten yksi hakija jäänee ilman järjestämisoikeutta. Jukolan johtoryhmä julkistanee hakijat aikanaan oman aikataulunsa mukaisesti.
Tästä on hyvä jatkaa määrätietoisesti hakemuksen valmistelua siten, että se valmistuu viikolla kahdeksan juuri ennen Lahden seudun koulujen hiihtolomaa ja Salpausselän kisoja.  Jukolan johtoryhmän puheenjohtaja Juhani Sihvonen kiertää vielä hakijapaikkakunnat ennen Kuopio-Jukolaa, jonka yhteydessä julkaistaan sitten vuosien 2018-2020 Jukolan viestien järjestäjät.
Tässä vaiheessa on syytä aloittaa jo sopivan iskulauseen kehittely omalle Jukola-hankkeelle! Laittakaa siis tästä esimerkistä paremmaksi: “Hyppää jääkauden jäljille Lahti-Jukolassa 2018!”

Kiitos hakutoimikunnan jäsenille ja tukijoillemme tähän mennessä tehdystä hyvästä työstä!