Auditointi

sinettiyhteyshenkilö Virpi Remahl , suunnistuskoulun rehtori Mika kuntsi Kantola ja koulun opettajat Heikki Jokinen, Jari Sundqvist sekä
Kirsi Arvela.  

Tarkastajat olivat jo etukäteen tutustuneet seuran Toimintalinjaan https://www.ls37.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=408&Itemid=100, josta myös esitettiin tarkentavia kysymyksiä. Tarkastajat kyselivät myös nuorten toiminnasta sekä seuran yhteisöllisyydestä. Haastattelussa puhuttiin myös nuorten harjoittelusta ja kilpailemisesta sekä ohjaajien toiminnasta ja kouluttautumisesta. Myös seuran viestinnästä esitettiin kysymyksiä. Kaikkiin näihin meidän oli helppo vastata, koska toiminta on ollut ja on myös tulevaisuudessa suunniteltua ja hyvin toteutettua.

Parin tunnin keskustelun jälkeen vetäytyivät tarkastajat tekemään seuran toiminnasta yhteenvedon, joka oli kriteereihin verrattuna hyvä ellei erinomainen. Illan päätteeksi varapuheenjohtaja sai vastaanottaa diplomin. Samalla pari vuotta sitten saatu iso diplomi laitettiin toimiston ulkoikkunalle näkyville. Käykää katsomassa.