AM-keskimatkan kilpailut

Timo Lehtonen

AM-keskimatkan kilpailut järjestettiin Nastolassa Immilän kartalla tiistaina 4.6.2013. Maasto tulee olemaan osittain sama ryhmä 2 viesteissä ensi vuonna. Itse kilpailuissa nähtiin näyttävä come back, kun Lehtosen Timo (kuvassa) palasi kilpailuihin sitten 80 luvun puolivälin. Kotiinviemisenä kädessä komeilee hopea mitali H40 sarjassa. Samassa sarjassa kilpailleen Kuntsin lapin leiri taisi painaa jäntereissä ja lasten suunnistuskoulun presidentti jätettiin tylysti neljänneksi. Todellista LS dominointia nähtiin herrat 35 sarjassa. Tuloksena komea kolmoisvoitto. Miesten pääsarjassa jylläsivät myös vetreät veteraanit. Ahvenaisen Timo nappasi kakkossijan nykyään Ravaa edustavan Hytösen Harrin jälkeen. Naisten pääsarjassa Anniina oli kolmas. Sarjojensa voittoihin ylsivät Jukka Savolainen, Anu Tahvanainen, Sari Sundqvist ja Camilla Kalenius. Tulokset kokonaisuudessaan.