Rastivarsojen kansalliset suunnistettu

 

H21A radalla nopein seuralaisistamme ja “Jukolakatsastuksen” voittaja oli uusi kasvo Valkosen Lauri (11.), joka jätti 21 sekunnilla taakseen Hämäläisen Janin (12.).  Kolmas oli toinen uusi kasvo Järvisen Seppo (22.), joka jäi Laurille reippaat 4 minuuttia. D21A sarjassa nopein ällässäläinen oli Nikkarin Saara (6.), joka jätti selvällä erolla, reilulla 5 ja puolella minuutilla, taakseen Niirasen Anniinan (11.) ja Kuusipohjan Leenan (13.).

Tulosten perusteella onnistumisia kokivat ainona seuralaisenamme sarjansa D35 voittanut Tahvanaisen Anu, toiseksi sijoittuneet D45-sarjan Virpi Remahl, D50-sarjan Päivi Einonen, D14 sarjan Krista Tuominen ja H75-sarjan Esko Ranta. Kolmanneksi sijoittuivat hienosti Tömäyksen jälkikasvu D12TR:llä Lehmusvuoren Eeda ja D10RR:llä pikkusisko Enna.

Mainittakoon, että keskinäisessä kisailussa H45-sarjassa Klingan Ville taitaa johtaa Sundqvistin Jaria huomioon ottaen tämän kauden kansalliset 2-1.

Tulokset: http://suunnistus.iso-henna.com/Tuhkuri_2013/Tulokset/Tulokset.htm