Hisu-harjoitus Asikkalassa

Asikkalassa järjestetään avoin hiihtosuunnistusharjoitus sunnuntaina 20.1.2013, lähdöt klo 11–13. Harjoitus järjestetään aikaisempien vuosien tapaan Vesivehmaan lentokentällä, jonka maastot tarjoavat hyvän treenin konkareille, mutta soveltuvat myös aloittelijoille. Opastus paikalle alkaa Urajärventieltä (tie 313), n. 8km Vääksystä itään päin. Lentokentällä varusteita pääsee vaihtamaan sisätiloihin, pesumahdollisuutta ei ole.

Harjoitukseen olisi suotavaa ilmoittautua torstai-iltaan (17.1.) mennessä osoitteeseen mona.lindroth(a)asikkalanraikas.net, jotta karttoja osataan varata oikea määrä (viestiin osallistujan nimi ja rata). Karttamaksu 5€ maksetaan paikan päällä ja sillä katetaan urien ajamisesta koituvia kuluja. Harjoitus on alle 18-vuotiaille ilmainen ja siinä on käytössä emit-leimaus. Alueen karttoja voi tiedustella myös jälkikäteen.

Harjoituksessa on tarjolla kolme eripituista rataa:
A: 12,5km
B: 6,5km
c: 3,5km
Ratapituudet ovat vielä alustavia ja ne on mitattu linnuntietä.

Lisätiedot: Mona Lindroth p. 050 5477234, mona.lindroth(a)asikkalanraikas.net.