Siirtouutiset vol. 2

Kirvesmiesten siskokset ja unkarilaiset saavat oivan kirittäjän ensi vuoden viestijoukkueisiin, kun Järvenpään Palon kasvatti, mutta viimeiset ~10v RR:n riveissä juossut Saara saapuu seuraamme. Nähtäväksi jää, ottaako naisiin vaihtava Tytti vai siellä jo muutaman vuoden viettänyt Saara LS:n ykkösnaisen viitan ensi vuonna.

Saaran vaihto on käytännössä jatkumoa joku aika sitten uutisoiduille miesten siirroille, sillä hänkin on Lahden talousalueen asukkeja. Asumus löytyy Kaunkorven kylästä Hämeenkoskelta, aivan Hollolan rajan tuntumasta. Itseasiassa taisimmekin saada samalla ahkeran Lahti-suunnistus koejuoksijan ensi vuodelle, sillä LaSu järjestetään vain parin kilometrin päästä asuinkortteerista 😉

Tarkempi haastattelu joulukuun puskarastissa, mutta tässä pieni tietopaketti Saarasta:

– opiskelee viimeistä vuotta kasvinviljelyä Helsingin yliopistossa ja harjoittaa myös sitä sukutilalla
– edustanut Suomea nuorten MM:ssä
– SM-pronssimitalisti henk.koht puolelta ja kultamitalisti viestistä (nuorissa molemmat)
– tänä vuonna hyvässä kunnossa keväällä, mutta kesän työt ja syksyn sairastelut haittasivat loppukautta pahasti
– 2012 D21-rankilla sija 55. (pelkillä kevään kisoilla)