SM-pitkältä matkalta Vipelle hopeaa ja Lotalle 4. sija

Ryhmä 1:n SM-pitkän matkan mitaleista taisteltiin tänä vuonna Tervakoskella. Parhaasta sijoituksesta vastasi Kirvesmiehen Lotta sijoittumalla 4:nneksi sarjassa D16. Muut plaketin saavuttaneet olivat D20-sarjassa Tytti Kirvesmies ja H20-sarjassa Aleksi Anttolainen molemmat sijoilla 10 sekä H17-sarjassa Huotarin Lauri 8. sijallaan.

Tulokset

Ryhmä 2:n mestaruuksista puolestaan miteltiin Savitaipaleen raskaissa, mutta polkurikkaissa suppamaastoissa. Seuran parhaan sijoituksen ja ainoan mitalin viikonlopulta saavutti D45-sarjan Virpi Remahl. Vipe harmittavasti pummasi viimeistä rastia minuutin verran, häviten voiton vaivaisella 3 sekunnilla saaden siis hopeaa. Plaketin sai kaulaansa myös D40-sarjassa allekirjoittanut 6. sijallaan.

Tulokset