Iltarastit 21.8.2012 – Hälvälän visaiset supikot

Tiistain iltarastien maasto on otollinen iltarastien pitoon. Paikoitellen on peitteistä ja toisaalla näkee hyvinkin kauas. Juostavuus on pääosin hyvä. Muutamia uusia hakkuuaukkoja on tehty alueelle ja ne on merkitty karttaan. Maastossa on myös varusmiesten tekemiä polkuja ja poteroita, joita ei ole kartassa. EHKÄ Hiki säästää verta ja laiskuus säästää kartoittajaa. EHKÄ

A-radalla alkuosa on lämmittelyä tulevaa varten. ”Pohjoisen kolmikon” jälkeen on reitinvalintaa ja tarkkaa suunnistusta maalileimaukseen asti. B-rata alkaa reitinvalinnoilla, ja loppuosa painottuu rastinottoon. C-rata on keskimatka tyyppinen eli tarkkaa keskittymistä vaativa suunnistus alusta loppuun. D-radalla jokaiselle rastivälille voi valita polun jalkojen alle EHKÄ ( tai käsien alle, jos juoksee käsille ) EHKÄ. Rastipisteet ovat lähellä polkuja ja näkyväisyyskin on hyvä.

Koska maasto on osittain Puolustusvoimien, vain suunnistajat pääsevät metsään. Sieni- ja marjakopat voi jättää kotiin.

 

EHKÄ Päänvaivaa teille aiheuttavat EHKÄ ( tai Nautinnollista suunnistusta toivottaen )

Jani Hämäläinen ja Pauli Huusari