Nuoret kirmasivat Nuorten Jukolassa

Lahden Suunnistajat -37 edusti Nuorten Jukolassa Vehmaalla perinteisesti kahden joukkueen voimin. Aivan oikean ikäisiä ja ohjeiden mukaisen sukupuolen omaavia viestinviejiä ei löytynyt kaikille osuuksille, mutta nuoret selvisivät kuitenkin osuuksistaan tyylikkäästi, sillä pieniä kämmejähän ei niin lasketa. Arvokasta viestikokemusta kertyi myös, sillä monelle nuorelle kyseessä oli ensimmäinen Nuorten Jukola.

Ykkösjoukkueemme aloittajana toimi ripeä kinttuinen Lotta. Aloitusosuus on suunnattu 16-sarjalaisille pojille, joten kylmää kyytiä neitokaiselle oli tarjolla. Lotta suoritui osuudestaan kuitenkin aivan hyvin, ja saapui vaihtoon sijalla 34. Kakkostiimiimme oli lainattu aloittaja Hollolan Urheilijoilta. Kemppaisen Matti ehtii juosta kyseistä osuutta vielä monta vuotta, ja parantaa niin ollen osuussijaansa 126. roppakaupalla.

Kumpikin joukkue putosi hieman toisella osuudella, ja sen jälkeen joukkueet aloittivat jojoilun omien sijojensa tuntumassa. Kakkosjoukkueen urakka päättyi ikävästi hylsyyn vitososuudella.

LS-nuorten parhaan henkilökohtaisen osuussijan nappasi ykkösen ankkuri Huotarin Lauri sijoittuen 33:nneksi eli peitoten Lotan pykälällä.

Sijat eivät ole kaikki kaikessa enkä epäile hetkeäkään, etteikö porukalla olisi ollut reissussa hauskaa…! 🙂

Nuorten Jukolan tulokset

Kimmon kuvat

 

Tänä viikonloppuna vietettiin kisarintamalla pientä taukoa ennen ensi viikon SM-kilpailuja. Nuorten Jukolan lisäksi kisattiin kuitenkin Jämsässä Elonen Sprintin merkeissä. Siellä pääsarjat suunnistivat uuden NORTillakin mukana olevan kisamuodon knockout-sprintin tyyliin. Lahtelaiset pääsarjaan osallistuneet Tytti ja Leena kuitenkin nokittiin ulos jo aamupäivän karsinnassa, joten he eivät päässet kokeilemaan mielenkiintoista nainen vastaan nainen -kilpailua.

Vanhemmissa sarjoissa Jämsässä seuramme värejä piti yllä Luukon Jukka H70 sarjassa napaten hopeaa samalla ajalla Kalevi Puttosen kanssa.

Elonen sprintin tulokset