13 aluemestaruutta seuralaisillemme

Pienen helpotuksen hallitsemiseen toi se, että aluemestaruuskilpailut järjestävä seura oli tänä vuonna Rastivarsat, joten vanhemmissa sarjoissa ravalaiset eivät päässeet viivalle haastamaan meitä sinipunapaitoja. Tämä fakta ei kuitenkaan vähennä Orimattalan Jursalassa napattujen mitalien arvoa.

Yksi aluemestareista oli miesten pääsarjan nimiinsä vienyt Aleksi. Aleksi oli tyytyväinen suoritukseensa kokonaisuutena, vaikka vähän probleemiakin matkan varrelle mahtui: – Puoleen väliin saakka meni ihan putkeen vaikka aloitinkin aika reippaasti. Sitten tiepätkällä sain vatsakrampin, joka häiritsi vähän suunnistusta ja juoksukin alkoi hiipua loppua kohden.

Rataa Aleksi piti mukavana ja maasto yllätti hänet positiivisesti. – Odotin huonompaa maastoa, mutta nyt risukoita ei ollut juuri ollenkaan vaan ne oli kierretty ratasuunnittelulla.

 

Taisto aluemestaruuksista jatkuu Orimattilassa huomenna, kun kisataan viestimitaleista. TSEMPPIÄ kaikille!