Lotan EM-matka oli hyvä kokemus, mutta parannettavaa jäi seuraaville vuosille

Kuva: Antti Örn

Sprintissä meni alku hyvin ja oikeestaan ihan jees rastille 11. asti jolta luin väärää väliä ja juoksin rastille 5. Siellä alhaalla ku tajusin ton ni meni vähän fiilikset ja pummasin vielä tokavikaa rastia ku en yleisön sekaan uskaltanu mennä. Harmitti tosi paljon ku alku oli menny vielä hyvin!
Tulokset

Lauantaina se homma lähti oikeestaan heti lapasesta. Ku sain sen kartan käteen ni katoin että en haluu mennä tonne ykköselle ollenkaa ku oli niin kamalan näköstä.. [:D] menin sitte ehkä vähän huonoo reittiä ja vielä pummasin sitä. Ja niinku tosta gepsikäyrästä näkee niin aika montaa muutakin rastia. Lopussa ei kulkenu kyllä juoksukaan enää yhtään ja tuli vielä tolle 15. maailman tyhmin virhe kun en katsonu mihin suuntaan siitä polulta lähen. Tähän maastoon ei kiitos enää uudestaan rämpimään ja naarmuttamaan mun silosia käsiä ja sääriä!:D
Tulokset

Viestissä juoksin kahen ranskalaisen kans yhdistelmäjoukkueessa. Siinäki tuli virheitä tosin ehkä vähiten koko reissussa mut juoksu ei kulkenu enää mihkään ja aikamoista lyllerrystä se oliki.
Tulokset

Vähän harmittaa ku mun osalta kisat meni aikalailla penkin alle eikä hirveesti muisteltavaa jääny mut onneks muuten oli ihan huippu reissu! Ehkä tästä jotain oppia jäi käteen ja ens vuonna sitte Israeliin [:)]