Virpille kultaa SM-sprintistä

 

Karsinnan hölkkäillen juossut Virpi ei odottanut finaalilta karsinnan perusteella suuria, mutta toisin kävi. “Lähes optimisuoritus kevään megapummailujen jälkeen. Rata oli aika juoksua, piti mennä vaan mahdollisimman suoraan. Ainoaksi virheeksi voi laskea kahdeksan sekuntia vieneen väärän reitinvalinnan toka vikalta vikalle, kun vähän kiersin polkua enkä mennyt viivaa pitkin. Juoksuvauhti riitti voittoon tänään, mikä yllätti itsenikin, sillä olo tuntui aika löysältä ennen lähtöä”, tyytäinen mestari viestitti. Virpi vei voiton kahdeksan sekunnin erolla ennen Angelniemen Ankkureiden Anne Nurmea.

Toinen sinipunapaitainen mitalisti Markku suoritti 1,7 kilometrin radan reilusti alle kymmeneen minuuttiin häviten voittajalle Pihtiputaan Tuiskun Kosti Salmelalle 15 sekuntia. Markku menetti mahdollisuudet kultamitaliin heti ensimmäisellä rastivälillä, sillä hän hävisi välin nopeimmalle yli puoliminuuttia. Tämän jälkeen Markku aloitti nousun kohti kärkeä, ja tuloksena oli hienosti hopeamitali.

Onnittelut mitalisteille!

SM-sprintin tulokset

Särkänniemisuunnistuksessa ei tänä vuonna nähty seuralaisiamme podiumilla, mutta kolme hienoa kymppisakkiin sijoitusta huvipuistosta oli tuliaisina. H7RR-radalla Arttu-Matti Kallikoski juoksi kuudenneksi, vuotta vanhempien poikien rastireitillä Johannes Kerilahti oli kymmenes ja D13-sarjassa Claudia Kantola sijoittui seitsemänneksi. Särkänniemessä oli mukana ilahduttavan paljon seuralaisiamme, joten tärkeää sprinttisuunnistuskokemusta tarttui monelle. Muutaman suunnistussuoritus päättyi hylsyyn, mutta niistäkin oppina voi muistaa koodien tarkistamisen tärkeyden. Särkkäsuunnistuksessa on aina hauskaa meni kisa hyvin tai huonosti, ja sehän onkin yksi tärkeimmistä asioista koko urheilussa!

Särkänniemisuunnistuksen tulokset