Kevätleiri Helsingin ja Sipoon seudulla 29.4.-1.5.

 

Paikkoja leirille on 30, mutta sitä voidaan tarvittaessa kasvattaa muutamalla henkilöllä. Majoitus tulee olemaan Rastilan Camping alueen mökeissä Helsingin Vuosaaressa. Mökit vetävät noin 5 hlöä / mökki.

Hyvin hyvin alustava leiriaikataulu:

Su
Finnspring viesti
majoittuminen -> 1. treeni
päivällinen

Ma
aamupala
2. treeni
lounas
3. treeni
päivällinen

Ti
aamupala
4. treeni
kotiin

Leirin järjestäjät pidättävät oikeudet isoihinkin muutoksiin, mutta idea on tuo. Harjoitukset tulevat osaksi olemaan Jukolan “virallisilla” harjoituskartoilla, mutta mukaan yritetään saada myös mm. yksi sprintti.

Seura maksaa leiristä majoituksen, ruoat (paitsi iltapalat) ja harjoituskartat. Kyyditykset leirille ja leirin aikana jäävät omalle kontolle. Korvauksista päättää autokunnan kuski.

Leirille on myös mahdollista tulla helposti julkisilla kulkuvälineillä, sillä Rastilan Campinalue sijaitsee muutaman sadan metrin päässä Rastilan metroasemasta.

Ilmoittautumiset maaliskuun loppuun mennessä ensisijaisesti IRMAan ja toissijaisesti Kimmolle (kimmoh # hotmail com, spostin aihe: Kevätleiri 2012 ilmoittautuminen). Ilmoita mahdolliset ruoka-aineallergiat jälkimmäiseen.