Sisäsprintti hämmensi, hikoilutti ja hymyilytti (edit. 16.1.)

 

“Kisa” käytiin siis Salppurin koulun sisätilojen neljässä kerroksessa (kun auditorion kaikki portaat otetaan huomioon) ja juuri tämä monikerroksisuus hämmensi melkeimpä kaikkia alkuun ja joitain ihan loppuun asti. Idea kuvaustavasta ei ollut kuitenkaan ihan kartan tekijän omaa käsialaa vaan aikalailla suora kopio Silja Symphonyn vastaavasta.

Hommaa entisestään vaikeutettavaksi, järjestelyorganisaatio pimensi suurimman osan tiloista. Voimistelusalin sokkelot ja useat rastipisteet saikin aikaan melkoisen majakkashown useampaan kertaan.

23-päisen osanottokunnan nopeinta kyytiä piti Paxi Huusari. Hän käytti rataan aikaa tasan 9 min. Ja voitto olikin murskaava. Vain naisten sarjan Tytti ylsi edes “lähelle” käyttäen 1½min enemmän. Ei oo neljä vuotta koulussa mennyt hukkaan. Kolmanneksi kovinta vauhtia piti Niskasen Teemu, vaikka vetikin useamman rastivälin tuplana. Nuorten sarjan nopein Anni Kyrö jätti monta sellaista taakseen joilla on suunnistusvuosia takanaan enemmän kuin Annilla ikää. Nuorten sarjan nopein oli hienosti viides kokonaisajoissa.

Parannusehdotukseksi ehkä seuraavaan kertaan kannattaa ensimmäiset rastit laittaa varmaan samaan tasoon jotta hommaan pääsee “sisään”. Lisäksi monelta jäi huomaamatta toiset rappuset jumppasaliin joten niitä olisi kannattanut mainostaa jottei koulun hyvin tuntevat hyödy liikaa.

Tulokset

Väliajat

Reittihärveli (väliajat 10 x isompia, jotta pallukat ei liikkuisi niin nopeasti)

Video (lisätty 16.1.)