Sisäsprinttiä Salpausselän koululla 13.1.2012 – Tapahtuman ohjeet lisätty!

 

Järjestelyistä johtuen salivuoro alkaa vasta klo 19:30 jälkeen. Osanottajamäärän kartoittamiseksi ja mahdollisen sarjajaon hahmottamiseksi osanottajat voivat ilmoittautua IRMAan tai sähköpostilla osoitteeseen: jusbelius(a)hotmail.com mielellään keskiviikkoon 11.1 mennessä. Seuran jäsenille osanotto on ilmainen ja ei-jäsenille vapaaehtoinen karttamaksu. Ilmoittautuneita on tiistai-iltana parikymmentä.

 

KILPAILUOHJE

Ratamestari, tiedottaja ja lähtö Juha Hirvonen 044 313 8088
Maali Salla Hirvonen

Kartta
Sisäsprinttikartta 1:xxx on tulostettu 1/2012, kartoittaja Kimmo Hirvonen ja pohja-aineisto Salpausselän koulu. Kartta on A4 ja se ei ole muovikotelossa. Kielletyn alueen violetilla on karttaan merkitty viitoitus jota ei saa alittaa eikä ylittää. Maastossa tämä viitoitus on merkitty oranssilla nauhalla. Tämän viitoituksen ylitse ei saa myöskään leimata.

Varusteet
Sisäkengät, emit, lamppu ja jos haluaa käyttää karttamuovia niin semmoinen. LS:läisiä toivotaan pukeutuvan seura-asuihin tapahtumasta kuvattavan videon takia.

Olosuhteet ja vastuu
Sprintti käydään ainakin osittain pimeässä/hämärässä joten jonkinlaisen lampun mukaanotto on suositeltavaa. Jos et omaa lamppua niin maaliintulleet lainaavat lamppua parhaansa mukaan vielä lähtemättömille. Järjestäjillä on lainata myös pari lamppua. Mikäli kilpailija rikkoo suorituksen aikana jotain koulun omaisuutta niin urheilija vastaa tekosistaan. Varovaisuutta tulee käyttää etenkin nurkissa ja rappusissa.

Maasto
Maasto on pääosin hyväkulkuista päijäthämäläistä koulumaastoa.

Rastit
Rasteilla on Emit-leimasimet

Ihanneaika ja matka
Matkoja on kaksi, lyhyempi ja pidempi. Ihanneaika pidemmällä radalla on varmaan rapiat 10 minuuttia ja matka noin 1,5 km. Lyhyempi on yllättäen tätä lyhyempi ja tarkoitus soveltua aivan nuoremmille.

Lähtö
Ensimmäinen lähtö kello 1930 jälkeen. Sisään kouluun ei voi tulla ennen järjestäjien lupaa ja lähtö-/vaatteidenvaihto- /veryttelyalueelle kuljetaan luvan jälkeen kootusti. Osallistujilla on mahdollisuus osallistua ennen sprinttiä maailmankuuluun Allun Alkuveryttelyyn joka starttaa koulun pihasta kello 19. Alkuveryttelyssä ulkovarustus.

Yleisörasti
Sprintissä on yleisörasti joka toimii myös kartanvaihtorastina pidemmällä radalla. Lähdössä odottelijat pystyvät seuraamaan yleisörastin toimia ja kilpailun jälkeen osallistujilla on mahdollista seurata toisten suorituksia maalialueella.

Ravintola
Joku juoma-automaatti löytyy.

Info, ensiapu, palkinnot, gps-seuranta
Ei ole.

Muksula
Koitetaan järjestää tarvittaessa jotenkin.

Pesu

Onnistuu tapahtuman jälkeen

Lisäohjeet
Varmasti tulee olemaan ja niistä kerrotaan ennen lähtöä.

Kiitokset Salpausselän koululle yhteistyöstä!