Kainuun rastiviikko Kuhmon Havukkavaarassa suunnistettu

Kuten toimittaja hieman ennakoi sarjassa H60AL Kari Käyhkö sijoittui yhteiskilpailuissa lopulta kymppisakkiin viimeisen päivän hyvällä juoksulla ollen tasan 10. Penttisen Heikin sija samassa sarjassa oli 40. Ilmo Leinonen sarjassa H55AL ei ihan pystynyt pitämään yhteissijaansa, vaan tippui kolme pykälää ollen lopulta 20.

Juniorisarjassa H12TR Arvelan Oskari oli hienosti 17.

Naisistamme kaikista osakilpailusta tuloksen sai ainoana Riikka Penttinen pitäen hyvän 6. sijansa sarjassa D50A. Rujalan Emma lienee lähtenyt jo hirvieläinkolarin seurauksena polkemaan kotimatkalle muiden juostessa päätösosakisaa, koska Emmaa ei tuloslistoilta viimeiseltä päivältä löydy. Myöskään Karetjoen Miia ei toiveistaan huolimatta päässyt starttaamaan viimeiseen kisaan eikä Leinosen Satuakaan syystä tai toisesta tuloslistoilta löydy.

Tässä vielä linkki tulossivuille: http://www.resultfellows.com/krv2011/.

Huomisesta alkaen aletaankin seurata FIN5-rastiviikon tulossatoa! Tsemppiä kisoihin osallistuville!