Tytin MM-sprintti lupauksia antava

 

Tytti lähti 31. matkaan ja pamautti yli puolen välin online-väliaikaan selvät pohjat. Tässä vaiheessa kotikatsomoissa alkoi kämmenpohjat hikoilemaan (ehkä sääkin auttoi hiukan). Maaliaikaa sai odottaa kuitenkin raastavan kauan ja kun se viimein ilmestyi, ei TyTy löytynytkää paalupaikalta. Syykin selvisi syväluotaavan haastattelun lomassa. “Alku hyvin, mutta lopussa yli minsa virhettä”, kertaa Tytti Puolan Lęborkista. Pahin virhe sattui rastille 17., jossa TyTy hävisi saman juoksuvoiman omaaville aika tasan mainitun minuutin. Nettitoimituksen puhtaasti spekulaatioon perustuva analyysi veikkaa Tytin lähteneen vasemman kautta ja huomanneen lopussa, ettei rastin vierestä pääsekkään pujahtamaan, vaan koko talokompleksi täytyy kiertää. Tähän saadaan varmaan ihan totuuteenkin perustuva selitys jossain vaiheessa.

Mutta ettei takerruttaisi liikaa tähän yhteen virheeseen, palataan tähän alkuvauhtiin. Pesupaikkojen yleisimmän lauseen aloituksen avuin; ilman virhettä Tytti olisi saattanut paistatella päivän parhaan suomalaisen paikalla (nyt se oli Anna Närhi 11.). Tiedot Puolasta kertoo myös, että henkilö itse olisi tyytyväinen kulkuunsa. “Juoksu ihan hyvä, eli huomenna voin suunnistaa ja napata sen top10 sijan jota tänäänkin tarjottiin”. Seuraava koitos onkin tarjolla heti maanantaiaamuna pitkän matkan muodossa. Kisa alkaa Suomen aikaa kymmeneltä ja Tytin lähtö on 12:22.

Tulossivu

Pitkänmatkan lähtölista
Onlinetulossivu

{jcomments on}