Hakuveikot helteessä

Yhteislähdöllä käydyissä sarjoissa miesten pääsarjassa parhaasta seuramme sijoituksesta vastasi Jani Hämäläinen sijoittui 16. jääden voittajalle 7,7 km:n radalla reilut 4,5 min. H35-sarjassa Hymy Hyttinen pesi Krisse Leppäsen lähes 4 minuutilla, vaikka joutui kylkikramppinsa vuoksi kävelemään loppumatkasta. Miehet sijoittuivat peräkkäin sijoille 3. ja 4. voiton mennessä itsensä elämänsä kuntoon treenanneelle ex-LS:läiselle lohjalaistuneelle Hazardi Hytöselle.

H50-sarjassa Valosen Kari ohitti kovalla loppurynnistyksellä tossunmitalla saman ajan saaneen kilpakumppaninsa sijoittuen lopulta 2. jääden vaivaiset 3 sekuntia voittajasta. H55-sarjassa Maili-Masa Kotilainen oli suorastaan tyrmäävän ylivoimainen jättäen seuraavan lähes 4 minuutin päähän. Samaa rataa tarponeet Koikka ja Anu jäivät Masasta ihan eri kymmenminuuteille ottaen kuitenkin sarjassa D35 kaksoisvoiton. Myös Salon Markku voitti oman H70-sarjansa ylivoimaisesti eron ollessa reilut 3 minuuttia kakkoseen. H18-sarjassa Paxi Huusari jäi niukasti 3:ksi, mutta ero kärkeen oli selvä. Samoin sarjassa H16 Solosen Jonin ero kärkeen oli selvä, mutta sijoitus hieno 2.

D21C-sarjassa Anniina sijoittui 3:ksi ja Henni Elonen voitti ainoana osallistujana sarjansa D20. Nuorten sarjoissa startattiin väliaikalähdöillä ja Emma Rujala voitti sarjansa D14 ja Matilda Suhonen sijoittui toiseksi sarjassa D12.