Särkänniemi-suunnistus

Itse kilpailu oli kaiken kaikkiaan hienosti järjestetty ja radat vaativia. Sää suosi ja lapset saavuttivat kasapäin hienoja suorituksia. Onnetarkin hymyili kun Enna voitti sarjansa (D7RR) arvontapalkinnon.

Kilpailun jälkeen päästiin itse aiheeseen eli huvipuistolaitekierrokseen. Laitteissa riemu oli ylimmillään, mitä nyt osa juuttui tukkijoelle kiinni juuri silloin, kun bussin oli määrä lähteä takaisin kohti kotia. Pienen viiveen jälkeen revohka oli kuitenkin koossa ja matka Lahteen saattoi alkaa. Matka sujui jo tutulla rutiinilla ja päivän radat tuli myös analysoitua. Hyppyrimäet häämöttivät silmissä puoli kahdeksalta illalla ja koko päivän kestänyt onnistunut suunnistusretki oli päätöksessään, yhtä kokemusta rikkaampana. Lopuksi todettiin, että sunnuntaina on syytä ottaa rennommin, koska maanantaina jatketaan Radiomäellä uusilla haasteilla.

Tulokset