Tiomila-ennakko

Miesten joukkue lähtee tutuksi tulleella kova pää edellä –taktiikalla liikenteeseen. Aloittajana melkein yksinoikeudella Aleksi, kakkosella Jani ja kolmoselle varman yökenraalin eilen tehnyt Krisse. Ns. pitkää putki-yötä lähtee taivaltamaan seuraan palannut Juha M ja hän lähettää kevään komeetan Tomin lyhyelle pätkälle. Tomin hajontapari Ville luukuttaa seuraavan pätkän ja päästää vanhemman Matilaisen myös putkelle. Pitkän Tomia vastaan käydyn kädenväännön jälkeen Kimmo pistettiin kasille ja hän luovuttaa kartan joukkueen ainoalle Huusarille – Paxille. Ankkuripätkän pitkähkölle reissulle lähtee vanhempi Hirvonen.

Jos joukkueen jäsenet pääsevät taas murtautumaan majoituskoulun verkkoon, tullee viime vuoden kaltaisia tilannepäivityksiä keskustelupalstalle.

2007-mannakartta

 

I 12km Aleksi A
II 13km Jani H
III 11,7km Kristian L
IV 16,5km Juha M
V 8,4km Tomi L
VI 8,4km Ville K
VII 7,2km Jarno M
VIII 12,3km Kimmo H
IX 8,7km Pauli H
X 16,5km Juha H

{jcomments on}