Tiomila-ennakko

Miesten joukkue lähtee tutuksi tulleella kova pää edellä –taktiikalla liikenteeseen. Aloittajana melkein yksinoikeudella Aleksi, kakkosella Jani ja kolmoselle varman yökenraalin eilen tehnyt Krisse. Ns. pitkää putki-yötä lähtee taivaltamaan seuraan palannut Juha M ja hän lähettää kevään komeetan Tomin lyhyelle pätkälle. Tomin hajontapari Ville luukuttaa seuraavan pätkän ja päästää vanhemman Matilaisen myös putkelle. Pitkän Tomia vastaan käydyn kädenväännön jälkeen Kimmo pistettiin kasille ja hän luovuttaa kartan joukkueen ainoalle Huusarille – Paxille. Ankkuripätkän pitkähkölle reissulle lähtee vanhempi Hirvonen.

Jos joukkueen jäsenet pääsevät taas murtautumaan majoituskoulun verkkoon, tullee viime vuoden kaltaisia tilannepäivityksiä keskustelupalstalle.

2007-mannakartta

 

I12kmAleksi A
II13kmJani H
III11,7kmKristian L
IV16,5kmJuha M
V8,4kmTomi L
VI8,4kmVille K
VII7,2kmJarno M
VIII12,3kmKimmo H
IX8,7kmPauli H
X16,5kmJuha H

{jcomments on}