Koko seuran kevätleiri “täyshoidolla” Kisakeskuksessa Pohjassa 6. – 8.5. äitienpäiväviikonloppuna

Paikkoja 28 nopeimmalle ilmoittautujalle.

Leirillä on yksi suunnistusharjoitus perjantaina, kaksi lauantaina ja yksi sunnuntaina. Mahdollista on myös käydä yösuunnistamassa la-iltana. Muu ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Leiriltä voidaan vaihtoehtoisesti lähteä kotiin sunnuntaina aamupalan ja harjoituksen jälkeen tai syödä vielä lounas. Ilmoittautumisen yhteydessä voit ottaa kantaa siihen, haluatko syödä su:na lounaan vai ehtiä kotiin tm. äitienpäivälounalle.

Seura maksaa leirin majoituksen, ruoat (pe: päivällinen, la: aamupala+lounas+päivällinen, su: aamupala + mahdoll.lounas) sekä järjestetyt harjoitukset karttoineen. Iltapalan jokainen hankkii itse. Matkakustannukset jaetaan autokuntien kesken. Summa ilmoitetaan etukäteen, joten jokainen pystyy varaamaan kuskeille tasarahat.

Ilmoittautumiset verkkovihkoon tai koikka@phnet.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse mahdollisesta erikoisruokavaliostasi sekä onko sinun mahdollista lähteä autolla leirille.

 

http://www.kisakeskus.fi/