Nettisivujen yhteyteen blogi

Blogiin pääset tästä: http://ls-37.blogspot.com/

Seuramme nettisivujen yhteydessä aletaan julkaista blogia (jos sinulle on epäselvää mikä on blogi, tarkista alempaa). Sen perusideana on, että tekstejä julkaistaan kahden viikon välein ja kirjoittajina toimivat seuralaisemme niin, että kunkin kerran kirjoittaja haastaa aina seuraavan kirjoittajan. Haastetulle voi antaa myös aiheen, josta toivoisi tämän kertovan. Muussa tapauksessa aihe on vapaa, vaikka löyhästi urheiluun/suunnistukseen liittyminen on suotavaa. Pääasia ei ole oikeinkirjoituksessa eikä kenenkään kirjoittajanlahjojen arvostelussa, vaan blogin kautta päästään toivottavasti kuulemaan erilaisten ihmisten mietteitä ja kokemuksia suunnistuksesta, urheilusta ja elämästä ylipäänsä.

Kahden viikon välein julkaistavien tekstien lisäksi blogi on oiva paikka omien mielipiteiden esille tuontiin ja kisaspekulaatioihin (esim. suurviestit). Sinne voi kirjoittaa nykypäivän tai historian tapahtumasta, jostain ajankohtaisesta aiheesta, reissukuulumisista, kommentoida aiempaa tekstiä, linkittää musiikkia tai videon, lisätä valokuvia, esittää arvoituksen jne.

Blogiin kirjoittaakseen tarvitsee tunnukset, jotka ainakin alkuun saat halutessasi Tytiltä tai Kimmolta. (tytti.kirvesmies ät phnet.fi ja kimmo.hirvonen ät lahdenautokori.fi)

SANA ON VAPAA!

Mikä ihmeen blogi?

Blogit ovat nykypäivänä yleisiä ja niitä pitävät niin poliitikot, huippu-urheilijat, valokuvaajat, vaihto-oppilaat, kotiäidit kuin teinitytötkin. Niissä esiintyy siis hyvin erilaisia tekstejä (esim. kommentteja, mielipiteitä, pohdiskelevia tekstejä), kuvia, reseptejä, musiikkia jne.

Kirjoittamaan haastetuille: Sinut haastanut henkilö on toivottavasti saattanut tietoosi kirjoitustehtäväsi hyvissä ajoin heti haasteen annettuaan (blogin lisäksi esim. puhelimitse tai sähköpostilla). Tehtäväsi on noin kahden viikon kuluessa kirjoittaa teksti ja lisätä se blogiin tai lähettää se Kimmolle tai Tytille, jotka lisäävät sen puolestasi. Jos et ole saanut erityistä aihetta voit kirjoittaa mistä tahansa. Muistathan, että tämän tyyppisissä teksteissä lyhyys ja ytimekkyys on valttia. Kirjoitettuasi saat heittää pallon seuraavalle. Yritäthän saattaa tehtävän hänen tietoonsa puhelimitse tai niin, että tieto varmasti löytää perille vaikkei blogia säännöllisesti seuraisikaan. (Huom! Jos kirjoittaminen tuntuu kerrassaan mahdottomalta, siirräthän haasteesi eteenpäin.)