Finlandia-hiihdon talkoot 26.-27.2.

 

Finlandia-hiihtoon tarvitaan taas talkoolaisia. Kisa käydään helmikuun viimeisenä viikonloppuna ja sankan osanottajajoukon ansiosta Hälvälän latuasemalle tarvitaan ehkä jopa entisiä vuosia enemmän talkoolaisia. Pääpaino on menneiden vuosien tapaan lauantailla, mutta sunnuntaillekin tarvitaan väkeä.

Lapset, nuoret ja varttuneemmat henkilöt pystyvät hoitamaan kyseistä työtä, tärkeintä on että hiihtäjiä palvelevia käsiä on paikalla riittävästi. Voit ottaa myös kaverisikin mukaan. Päivittäinen paikalla oloaika on noin 4-5 tuntia (klo 9-14).

Ilmoittautua voi toimistolle tai verkkovihkoon. Latuaseman isäntänä toimii jälleen Teuvo Kämäräinen.

Teuvo Kämäräiselle voi ilmoittautua myös henkilökohtaisesti , puhelin 0400 330054.

Kiitos etukäteen kaikille mukana olosta.