KeparDIn turnauksesta luu käteen

 

LS:n joukkue lähti päivän turnaukseen aikalailla minimimiehityksellä. Vain yhdellä vaihtomiehellä operoinut joukkue luotti kuitenkin paikkaavansa kokemuksella vaihtopenkin autiutta.

Ensimmäisestä pelistä tiedettiin viime vuosien perusteella ehkä heti lohkon kovinta vastusta. PelPo operoi tismalleen samaisella joukkueen koolla, eli yksi vaihtomies ja nainen pelaa koko turnauksen kaikki minuutit. Ottelu alkoi heikosti kun varmaankin ensimmäisellä minuutilla PelPo sai lahjamaalin ja vetäytyi jo heti sen jälkeen hieman puolustelemaan asemiaan. Fyysistä peliä pelannut joukkue takoi hyvällä prosentilla paikoista maalit ja LS hakkasi päätään Bommarin kallioon. Kirvelevä aloitustappio 4-1 pisti heti mietityttämään lohkon kakkospaikkaa.

Seuraava ottelu oli pitkähkön tauon jälkeen Hirvensalon keittoa vastaan. Ennakkoasetelmissa LS oli selvä ennakkosuosikki, mutta pelistä tulikin yllättävän tiukka. Sinivalkopuna pyöritti nätisti palloa ympäri kenttää ja hallitsi ottelua selkeästi, mutta kuin varkain keitto sivalsi puolituurilla vielä tasoihin. Tässä vaiheessa lahtelaiset skarppasi hiukan ja puristi pakkovoiton viimehetkillä. Loppusekunnilla saatiin vielä rankkari, jolla oltaisiin kaunisteltu lukemia, mutta pallo viilsi 2007-pronssiottelusta- tutulla tavalla ja tutusta maalista ohi.

Seuraavasta ottelusta oli tuleman vedenjakaja. Voitolla suht varma jatkopaikka, tappiolla pelit jäisi lyhyeen. Valitettavasti jälkimmäisestä tuli toteutunut kohtalo. LS ei saanut peliä oikein millään maalintekosektorille ja taas vastustajalle siunaantui laidoista kimpoilleita ym. tekopaikkoja jatkuvalla syötöllä. Ja Hampit kiitti ja kumarsi paikoista. 3-0 kohdassa selkäranka napsahti ja Hampuusit tuikkasi vielä kaksi helppoa maalia. Ottelun jälkeen, nippu hyvin masentuneita kasvoja talsi kohti varustekassejaan…

Vielä oli yksi ottelu kasvojen kirkastamiseen. Jatkopaikka oli jo menetetty, nyt pelattiin kunniasta ja lohkon kolmospaikasta.

Vastaan asettui tuntematon suuruus 0-linja. Päivän aikana tehdyt scouttaukset kertoi, että vastustajalta löytyi yksi nuori höyhensarjalainen, joka osasi kuitenkin käyttää mailaa varsin taidokkaasti. Heti ottelun alusta oli selvää kuka otti tahtipuikon käsiin. Lahtelaiset veti hyökkäyksiä jossa kaikki kentällä olleet koski yhdellä kosketuksella palloon ja yht’äkkiä oltiinkin vastustajan maalin suulla. Pelissä kaikki muut paitsi keskiviivan alapuolella koko päivän pysynyt Kimmo teki maalin ja sen pohjalta mieli oli hiukan valoisampi kotimatkalle. 5-0 voitto ja lohkon kolmospaikka.

LS:n lohko osoittautui puolikovaksi kun lohkon voittanut PelPo meni aina finaaliin asti ja kakkonen hävisi puolivälieräottelun rankkareilla ehkä viime vuosien kovimmalle joukkueelle. Joukkue ei ollut ehkä parhaimmassa vedossa (vaikka pitkän tauon jälkeen saatiin Sanni remmiin), mutta kyllä rehellisesti voi sanoa, että jostain muusta lohkosta olisi tuollakin pelillä jatkoon menty.

Muutama kuva

{jcomments on}