Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Näytä kaikki Tapahtumat

Tasotesti, Pajulahti

13.02. klo 15:00 - 17:00

Tasotesti Pajulahden Pajulahtihallissa.

Kenelle?  Kestävyys- ja kuntojuoksijoille, joilla tavoitteita juoksu- tai esimerkiksi suunnitustapahtumissa. Testi soveltuu myös parhaiten ryhmille tehtäväksi testiksi. Tasotesti on oiva tapa saada tietoon juoksuun soveltuvat harjoitustasot ja seurata kestävyysalueiden kehittymistä. Testissä voidaan testata max 5 henkilöä samanaikaisesti. Tervetuloa siis myös isompana ryhmänä! Erittäin suositeltava kaikille tavoitteellisesti harjoitteleville nuorille.

Miten? Testi juostaan Pajulahti hallissa valojäniksen mukana. 5-8 x 1000 metriä nousujohteisesti ja vetojen välissä otetaan sormen päästä laktaattinäyte. Vauhdit määritetään testattavan kuntotasoon sopivaksi. Testin aikainen syke ja juoksuajat tallennetaan sykemittarille. Juoksuvauhtien sekä laktaatti- ja syketietojen perusteella määritetään sykerajat ja kynnysvauhdit juoksuharjoittelun tueksi.

Saat palautetta! Palvelu sisältää testin lisäksi kirjallisen testipalautteen, josta käy ilmi mm. aerobinen ja anaerobinen kynnys juoksuvauhteina, syketasot kestävyysharjoitteluun, sekä teoreettinen maksimaalinen hapenottokyky.

 

Tasotestin hinta Lahden Suunnistajien jäsenille 80€.

Alustavat tasotestin starttiajat: Tarpeen mukaan järkätään yhteiskyytejä.

Ryhmä 1 klo 15.00 – Tällöin valmiina Pajulahtihallissa juoksuvaatteet päällä.

  • Helmiina Nurmela, Eevert Nurmela, Siiri Honkonen, Oula Järvensivu, Anna-Kaisa Anjala (vahvistus tulee tiistaina)

Ryhmä 2 klo 16.00 – Tällöin valmiina Pajulahtihallissa juoksuvaatteet päällä.

  • Annlinn Gaasebeek, Aatu Marttinen, Veeti Mutikainen, Aaro Yrjölä

Tarpeen mukaan on mahdollista avata myös myöhempi vuoro. Kyselyt tästä Allulle

Ilmoittautuminen Suomisportiin (löytyy kalenterista 13.2 kohdasta) tai Allulle 5.2 mennessä. Ilmoittautumisejn yhteydessä ilmoita mihin ajankohtaan kerkeät.

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
13.02.

Aika:
15:00 - 17:00