Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Näytä kaikki Tapahtumat

Särkänniemi-suunnistus Tampereella

18.9.2021 klo 07:00 - 19:00

Haluatko suunnistaa huvipuiston laitteiden alla ja sen jälkeen hurvitella huvipuistossa?Jos vastaat kyllä – laitathan ilmoittautumisen menemään Irmassa 12.9. mennessä tästä.

Reissuun ilmoittautuminen pe 10.9. mennessä tästä. Aikaa ilmoittautumiseen menee alle 5 min.

Särkänniemi-suunnistus on siitä hauska tapahtuma, että paikka pysyy samana, mutta maasto muuttuu joka vuosi (kun kioskit ja kojut vaihtavat paikkoja).

Lasten radat on suunniteltu lasten ehdoilla ja sopivat jopa aivan ensimmäistä kertaa suunnistaville lapsille. Radat kulkevat Särkänniemen Elämyspuistossa ja Näsinneulan ympäristössä. Radat ovat osittain puistometsikössä, joten normaali suunnistusjalkine on sopiva, mutta RR-radoista suoriutuu hyvin myös lenkkitossuissa. Suunnistuksen jälkeen on mahdollista jäädä hurvittelemaan huvipuistoon.

Sarjat ja tietoa kilpailusta löytyvät Kooveen sivuilta:  kilpailukutsu ja ohjeet

Elämyspuisto: Sisäänpääsy elämyspuistoon on ilmainen kaikille. Kooveen kautta voi ennakkoon tilata kaikille kilpailijoille ja huoltajille edulliseen hintaan Särkänniemi-rannekkeen, joka sisältää pääsyn seuraaviin kohteisiin:
– Huvilaitteet
– Särkänniemen Koiramäki
– Akvaario
– Planetaario
– Näsinneulan näkötorni.

Tilaamme Lahden Suunnistajien rannekkeet keskitetysti. Rannekkeen hinta 35€. Ilmoita haluttu määrä rannekkeita ilmoittautumisen yhteydessä pe 10.9. mennessä. Rannekkeet laskutetaan jälkikäteen tilaajalta. Rannekkeita on saatavana myös paikan päällä, jolloin hinta on euron enemmän kuin etukäteishinta.

Kuljetus: Seura järjestää Särkänniemeen bussikuljetuksen, mikäli lähtijöitä on yli 30. Hippo-suunnistuskoululaisille kyyti on ilmainen, mutta muilta perheenjäseniltä kyyti maksaa (lapset 10€ ja aikuiset 15€).

Aikataulu:

klo 7.00 lähtö Lahdesta Pekolan tallilta

klo 10.00 ensimmäinen lähtö

kisaamista, kannustusta, palkintojen jako, eväiden syöntiä, huvittelua elämyspuistossa, kavereiden kanssa olemista

klo 17.30 Bussi starttaa kohti Lahtea

klo 19.00 Lahdessa

Ilmoittautuminen: 1. Kilpailuun ilmoittautuminen ensisijaisesti Irmassa.

2. Reissuun ilmoittautuminen klikkaa tästä (kilpailijat, emittarve, rannekkeet, muut lähtijät, bussikyyti)

Varustus: Suunnistusvaatteet, emit, kompassi, suunnistustossut, pyyhe, vaihtovaatteet, säänmukaiset ulkoiluvaatteet, lämmintä tarvittaessa, eväät, juomaa, rahaa sekä kisa- ja huvittelumieltä 🙂

Tiedustelut: Kilpailutiedot KooVeen sivuilta, muut reissuun liittyvät asiat Anu Nurmela   (anu.o.kopra@gmail.com)

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
18.9.2021

Aika:
07:00 - 19:00