Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
View All Tapahtumat

Nuorten (Tsemppien ja SM-ryhmän) Amazing race ja pikkujoulut

19.12.2022 klo 17:50 - 20:30

Tip, tap, tip, tap – joulu alkaa olla lähellä! Ja meillä pikkujoulut sekä odotettu Amazing race!

Ilmoittaudu mukaan viimeistään la 17.12. SuomiSporttiin taI suoraan Anulle viestinä.

Tule viettämään Tsemppien ja SM-ryhmän pikkujouluja Tapanilan hiihtomajalle. Tulethan ajoissa paikalle! Suosittelen pientä verryttelyä ennen leikkimielistä kisaa. Kisa alkaa klo 18.00. Kokoontuminen ja ohjeet klo 17.50 Tapanilan hiihtomajalla, johon voit jättää vaihtovarusteet.

Ohjelmassa on ensin leikkimielinen Amazing race – pikkujoulusuunnistus joukkueittain. Parhaat joukkueet palkitaan. Joukkueen tulee etsiä ja suorittaa  yhdessä noin 10 haastavaa tehtävää ympäri Jalkarantaa. Kisa on pääosin kaupunkimiljöössä, käytetään liikkumiseen kevyenliikenteenväyliä ja sallittuja piha-alueita. Jalkarannantielle ei saa mennä, vaan on käytettävä alikulkuja. Yli menijöitä seuraa hylkäys. Kisa kestää reilun tunnin, jonka jälkeen pääsee saunomaan ja pesulle sekä “jälkipyykille”.

Lopuksi on tarjolla pientä jouluista purtavaa (glögiä, joulutorttuja, -pipareita ja konvehteja) sekä muutamia visailuja. Takka lämpiää aulassa, eli on mahdollisuus myös makkaran paistoon. Ilmoita erityisruokavaliot Anulle la 17.12. mennessä.

Varusteet: Säänmukaiset ulkoiluvarusteet, (pidä huoli, että tarkenet)  nilkat suojattuna (osa rastipisteistä saattaa olla lumihangessa). Ota mukaan otsalamppu, kynä, joka toimii myös pakkasella, karttamuovi, pieni reppu (Sovitte joukkueen kanssa, kuka ottaa kisaan omansa.) sekä vaihtovaatteet ja pyyhe kisan jälkeen, niin on mukavampi herkutella porukalla. Kännykkä myös mukaan, sitä tarvitaan kisassa ja illan tehtävissä.

Joukkueella tulee olla kisan ajan mukana: 

  • otsalamppu joukkueen jäsenillä
  • yksi reppu
  • 1-2 kännykkää (joissa on tilaa kuville ja akkua)
  • kynä
  • karttamuovi
  • koko kisan ajan kädessä kannettava esine
  • kekseliäisyyttä ja reipas mieli
  • jokaisella pipo ja hanskat

Eniten pisteitä kerännyt joukkue voittaa. Tehtävät kirjataan tehtäväpaperiin kisan kuluessa. Miehitetyissä pisteissä 1, 2,  9 ja 10 aikuinen laskee ja kirjaa tuloksen itselleen. Tulos kirjataan myös joukkueen vastauspaperiin.

Pikkujouluterveisin

Tsemppien koutsit

 

Tiedot

Päivämäärä:
19.12.2022

Aika:
17:50 - 20:30