SM-pitkiltä mitaleja ja plaketteja ?❤️?

Kuvaaja Emils Zernis

Kalevan Rastin Enon Herajoella järjestämissä pitkän matkan kisoissa taisteltiin tänään Suomen mestaruuksista. Naisten pääsarjassa Tampereen Pyrinnön Venla Harju oli ylivoimainen voittaja, mutta plakettisijoista käytiin kovaa taistelua. Elisa Mattila oli lopulta 8. ja Karoliina Ukskoski jäi viimeisestä plakettisijasta sekunnin, ollen 11. ????

                 Kuvaaja Touho Häkkinen

?❤️?:t saivat kuitenkin juhlia mestaruutta, kun H85-sarjassa Veijo Tahvanainen otti voiton ? +1:22 erolla Rakkaan Toivo Ryyppöön. Pronssimitalin ? sai puolestaan pujottaa kaulaansa tälle kaudelle seuran väreihin vaihtanut D65-sarjan Hennariikka Lonka.

Plaketteja saavuttivat myös D16-sarjassa Helmiina Nurmela (6.) ja D55-sarjassa Virpi Remahl ??. Sijoituksellisesti plakettituntumassa olivat hienosti myös D45:ssa Anu Nurmela (7.) ja D40:ssä Mari Tuokko (9.).

Samaan aikaan toisaalla eli Rasti Vihdin tuplasprintissä Nummelassa yhteisajoissa voitot ottivat D12-sarjassa Ella Hakkarainen ja H40-sarjassa Juha Hirvonen ??. H12-sarjassa Samu Kemppainen oli 8. ja Eerikki Hirvonen 10 ja D14-sarjassa Uma Lehtonen 5.

Onnittelut viikonlopun onnistujille!