Leimaus 2013 leirin järjestelyt ovat hyvässä vauhdissa. Leiri järjestetään Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä 11.-14.6.2013. Vierumäen monipuoliset majoituspaikat ovat varattu leiriä varten. Vierumäellä on petipaikkoja runsaasti tarjolla hotelli- ja opistotason huoneista mökkimajoitukseen. Lattiamajoitusta ja telttapaikkojakin on varattavissa jonkin verran.

Ensi vuoden leirin järjestelyistä vastaa Suomen vanhin suomenkielinen suunnistusseura Lahden Suunnistajat-37. Leirinjohtaja Antti Orkola Lahden Suunnistajista on tyytyväinen yhteistyöhön Vierumäen kanssa. ”Vierumäellä on kokemusta isompienkin tapahtumien järjestämisestä ja yhdessä urheiluopiston kanssa on tarkoitus järjestää ikimuistoinen leiri niin nuoremmille kuin vähän vanhemmillekin suunnistajille. Vierumäen alueilla on mittava kartoitusprojekti käynnissä seuramme toimesta, joten saamme leirille käyttöön uudet kartat ja tasokkaat harjoitukset.”

Työnjako Lahden Suunnistajien ja Vierumäen kanssa on selkeä: Vierumäki tarjoaa olosuhteet ja oman osaamisensa esim. oheisohjelmien toteutuksessa. Lahden Suunnistajien talkooporukka toteuttaa suunnistukseen liittyvät toiminnot. Leimaus-leirin järjestelytoimikunta on kokoontunut kevään aikana muutamia kertoja ja organisaation ydinhenkilöt ovat aloittaneet omien vastuualueidensa osalta valmistelutyöt. Joukko leirinjärjestäjiä on vieraillut aikaisemmilla Leimaus-leireillä mm. Kisakeskuksessa ja Vuokatissa tutustumassa erilaisiin toimintamalleihin. Tärkeää kehittävää palautetta on saatu myös kokeneilta leiriohjaajilta eri seuroista ympäri Suomen.

.

tahtiseura.png

home logo avenla 150px

 lumonite logo white

noname2018 150px

suunnistajan kauppa 150px

 wstarmusta

pajulahti logo 150px

Yhteystiedot

Tapanilan ulkoilumaja
Hiihtomajantie 98
15950 Lahti

(03) 751 2405
toimisto |ät| ls37.fi

IBAN: FI38 5612 1120 3225 62