Vappuviikonlopun tulossaldoa

Vapun vastaisena yönä Ruotsissa suunnistettu perinteinen suurviesti Tiomila päättyi tänä vuonna joensuulaisen Kalevan Rastin juhliin. Toiseksi sijoittui reilun kolmen minuutin erolla norjalainen Halden SK ja ruotsalaisen Södertälje Nykvarnin oli tyytyminen kolmanteen sijaan. Myöskin naisten viestissä voitto tuli Suomeen Tampereen Pyrinnölle.

LS:n miesten urakka palkittiin sijalla 125. ja voitolla Mäntsälän Urheilijoista (130.) sekä Rastivarsoista (181.). Etukäteen miesten haaveissa lienee siinnellyt sadan sakkiin sijoittuminen tai ainakin viime vuotisen sijan parantaminen – nyt siitä jäätiin niukat kaksi pykälää. Kymmenikömme suorituksista esiin voitanee nostaa ainakin Aleksin hieno aloitus (sija. 80 +4.16 nopeimmalle), Janin hyvä jatko ja Juha H:n hyvä ankkuri osuus, jonka ansiosta MU jäi punasinivalko-paitojen taakse. Jännityksen hetkiä kokivat muutamat viestinviejämme, sillä maaliin tullessa heille ehdoteltiin hylsyä. Leimat löydettiin kuitenkin junan vessan varmuudella toimivista sportidenteistä, ja miehet palasivat Ruotsin maalta onnistuneen reissun tehneinä. Tarkennuksia ja korjauksia raporttiin luvassa Kimmon toimesta. Keskustelupalstalta löytyy myös kaikkien kommentit.

10-milan tulokset
Keskustelupalsta

Takaisin kotimaahan. Tuusulan perinteisillä vappurasteilla vilisti seuralaisiamme hurjaa kyytiä. Sarjavoittoihin ylsivät Matti Kotilainen (H50) ja Joni Solonen (H16). H70 sarjassa kaksi seuralaistamme ylsi kymppisakkiin; Jukka Luukko oli viides ja Esa Klinga kahdeksas. Vanhemmissa herroissa (H75) Esko Ranta sijoittui seitsemänneksi.